warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Genel Başvuru - Operatör

Aksa Akrilik Kimya Sanayi A.Ş.

Yalova(Merkez, Çiftlikköy)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Mavi yaka

Departman

Diğer

Diğer

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Mavi yaka

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Diğer

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş., Akkök Holding’e bağlı olarak 1968 yılında Türkiye’nin akrilik elyaf ihtiyacını karşılamak üzere Yalova’da kuruldu ve 1971 yılında 5000 ton/yıl kapasiteyle üretim faaliyetlerine başladı. Yıllar içinde, yaptığı yatırımlarla ve kendi teknolojisini geliştirerek dünyanın en büyük akrilik elyaf üreticisi haline gelen Aksa Akrilik, 1.200’den fazla çalışanıyla 502 bin metrekarelik kurulu alanda faaliyet gösteriyor. Bugün 330.000 ton/yıl kapasitesi ile dünyanın en büyük, Türkiye’nin ise tek akrilik elyaf üreticisi konumunda olan Aksa Akrilik, global pazarda %19’luk, yurt içinde ise %70’lik paya sahip bulunuyor. Günde yaklaşık 950 bin kilo üretim yaparak, günde 2 milyondan fazla kişiye triko giydirebilecek kadar elyaf üretimi gerçekleştirerek, 5 kıtada 50’den fazla ülkede 300’ün üzerinde müşterisine ihracat yapıyor. Üretimdeki başarısının yanı sıra, uyguladığı yönetim sistemleri, çevre uygulamaları ve sosyal sorumluluk projeleriyle de sektöründe öncü olan Aksa Akrilik, geniş ürün gamı sayesinde, halıdan döşemeliğe, süveterden çoraba, iplikten el örgüsüne, kadifeden kilim, battaniye, tente ve endüstriyel filtrelere kadar çok çeşitli alanlara tekstil ve teknik tekstil ham maddesi tedarik ediyor.


Genel başvuru amaçlı bu ilan firmamızda niteliklerinize uygun bir Operasyonel Seviye ve Memur Pozisyonları  (mavi yaka) oluştuğu zaman değerlendirmeye alınacaktır. Çalışmak istediğiniz alanda yayınlanan bir ilanımız yoksa, çalışmak istediğiniz bölümü veya alanı belirten bir ön yazı ile bu ilana başvurabilirsiniz.

  

Şirketimiz Yalova- Çiftlikköy lokasyonunda olup Yalova-Karamürsel güzergahlarına servis imkanımız bulunmaktadır.

Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

 

İŞ TANIMI

Aksa’nın Kurumsal Yönetim İlkeleri’ne ve prosedür, talimat, yönetmelik, şartname vb ile tarif edilmiş tüm kural ve ilkelerine uyarak; bölümün beklentilerini İş Sağlığı ve Güvenliği çerçevesinde tam ve zamanında istenilen biçimde yerine getirilmesi.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf

Operatör pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Operatör Operatör Maaşları Operatör Nasıl Olunur? Operatör Nedir? Operatör İş İlanları

Üretim / Endüstriyel Ürünler / Kimya Sanayi 1+

Hakkımızda

Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş., Akkök Holding’e bağlı olarak 1968 yılında Türkiye’nin akrilik elyaf ihtiyacını karşılamak üzere Yalova’da kuruldu ve

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Kariyer.net üzerinden elektronik olarak ileteceğiniz kişisel bilgileriniz, Akkök Grubu şirketleri bü

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Prim, Yemekhane, Yakacak, Erzak Yardımı, Bayram Yardımı.

Operatör pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Operatör Operatör Maaşları Operatör Nasıl Olunur? Operatör Nedir? Operatör İş İlanları