Fiyatlandırma Uzmanı

Erka Grubu

İstanbul(Asya)(Beykoz)

Hibrit

Hibrit

Bugün güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Diğer

Diğer

Başvuru Sayısı

282 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

282 başvuru

Departman

Diğer

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

2017 yılında sektöre adım attığımız andan itibaren ERKA Grubu olarak deneyimli ekibimiz ile geliştirdiğimiz teknolojik altyapılar ve uluslararası standartlarda çözümlerimizle, turizm ve seyahat sektöründe geleceğe yön verecek teknolojileri hayata geçiriyoruz. Türkiye’den yola çıkıp küresel çapta hizmet veren bir teknoloji şirketinde, kariyer yolculuğuna yenilikçi ve dinamik bir ekiple devam etmeye hazır mısın? 

ERKA Grubu çatısı altında Bizigo,  Turkish Airlines Holidays, ERKA Mice ve ERKA Labs markalarımız ile binlerce müşteriye ve iş ortağımıza seyahat ve etkinlik alanında uçtan uca hizmetler sunarken onlara kusursuz bir deneyim oluşturmak için sürekli yeni teknolojiler üretiyoruz. 

Aynı zamanda, turizm ve seyahat anlayışına yepyeni bir soluk getiren paket tatil platformu Turkish Airlines Holidays ve Pazarama Tatil projelerini yürütüyoruz. 

ERKA Grubu olarak bizimle yol arkadaşlığı yapan müşterilerimizin mutluluğunun çalışanlarımızın mutluluğundan geçtiğine inanıyoruz. Her yıl en iyileri belirleyen Great Place to Work Turkey tarafından "Harika Bir İş Yeri" seçilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Yepyeni ve heyecan veren projeler için burada yerin hazır. ERKA Grubu ile mutluluk ve başarı dolu bir kariyer yolculuğuna hazır mısınız?

Genel Nitelikler

Ön lisans veya Lisans mezunu

Turizm sektörünün fiyatlandırma, kontrat, vb. alanlarından birinde en az 2 yıl tecrübeli 

İş takibi konusunda başarılı 

Ekip çalışmasına uyumlu

Analitik düşünebilen ve çözüm odaklı

İletişimi kuvvetli

Tercihen daha önce Juniper sistemini kullanmış


İş Tanımı

Tesislerin; fiyat, kontenjan, iptal detayları gibi satış öncesi bilgilerinin eksiksiz ve doğru girişlerinin yapılması ve güncel tutulması

Yeni ürün, indirim, kampanya ve satışa açma/kapama taleplerinin eksiksiz ve zamanında işleme alınması

Edinilen fiyatların listelere yansıtılması, içeriklerine göre arşivlenmesi ve sisteme işlenmesi

Sistemdeki tutarsızlıkları düzenli olarak kontrol ederek önleyici çalışmalar yürütmek

Kanal yöneticisi bağlantıları için gerekli yazışmaları yapmak ve ilgili otellerin veri akışının sağlıklı çalıştığının kontrolünü sağlamak

Otellerin afişe kontrollerini yaparak rekabeti sağlamak üzere gerekli aksiyonları almak


Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)

Fiyatlandırma Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Fiyatlandırma Uzmanı Fiyatlandırma Uzmanı Maaşları Fiyatlandırma Uzmanı Nasıl Olunur? Fiyatlandırma Uzmanı Nedir? Fiyatlandırma Uzmanı İş İlanları