warning
İlan yayından kaldırılmıştır

İş Sağlığı Ve Güvenliği Uzmanı

KAPLAN KARDEŞLER HALI SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

Gaziantep

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Üretim / İmalat

Üretim / İmalat

Başvuru Sayısı

230 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

230 başvuru

Departman

Üretim / İmalat

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

·         Üniversitelerin Mühendislik fakültelerinden mezun,

·         B sınıfı iş güvenliği uzmanı belgesine sahip,

·         Deneyimli / Deneyimsiz,

·         Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,

·         Gaziantep'te ikamet eden veya edebilecek

·         Mevzuata hakim ve KYS takibi yapabilecek


İŞ TANIMI

·         İşyerinde meydana gelen iş kazası nedenlerinin araştırılması ve tekrarlanmaması için alınacak önlemler konusunda çalışmalar yaparak işverene önerilerde bulunmak.

·         İş sağlığı ve güvenliği yönünden risk değerlendirmesi yapılmasıyla ilgili çalışmalara katılmak, risk değerlendirmesi sonucunda alınması gereken sağlık ve güvenlik önlemleri konusunda işverene önerilerde bulunmak ve takibini yapmak.

·          Saha denetimlerini  yapmak, işyerinde iş sağlığı ve güvenliği mevzuatı gereği yapılması gereken periyodik bakım, kontrol ve ölçümleri planlamak ve uygulamalarını kontrol etmek.

·         İşyerinde kaza ve yangınların  önlenmesi için yapılan çalışmalara katılmak, bu konuda işverene önerilerde bulunmak, uygulamaları takip etmek; doğal afet, kaza, yangın veya patlama gibi durumlar için acil durum planlarını hazırlamak ve  çalışmalarına katılmak, bu konuyla ilgili periyodik eğitimlerin ve tatbikatların yapılmasını ve acil durum planı doğrultusunda hareket edilmesini izlemek ve kontrol etmek.

·         Çalışanların iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerinin ilgili mevzuata uygun olarak planlanması konusunda çalışma yaparak işverenin onayına sunmak ve uygulamalarını yapmak veya kontrol etmek.

·         Taşeron/alt işverenlerin iş sağlığı ve güvenliği açısından denetimlerini yapmak.

Bu doğrultuda değişimin ve gelişimin bir parçası olarak gücümüze güç katacak ve şirketimizin gelecek yıllarını beraber planlayacağımız ekip arkadaşları arıyoruz.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı

İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Maaşları İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Nasıl Olunur? İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Nedir? İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı İş İlanları