warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Güvenlik Görevlisi

Sektöründe Öncü Firma

İstanbul(Avr.)(Beşiktaş)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Hizmet

Hizmet

Başvuru Sayısı

89 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

89 başvuru

Departman

Hizmet

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Hakkımızda

Ata Grubu, sekiz ülkede çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren, tamamına veya çoğunluk hissesine sahip olduğu 30'dan fazla şirketi bir araya getirmektedir. Grup, 60 bine yakın çalışana iş imkanı sunmaktadır ve yaklaşık 2 milyar dolarlık iş hacmine sahiptir.

Ata Grubu'nun kökleri 1969 yılında kurulan Seri İnşaat'a dayanmaktadır. Seri İnşaat, Ata İnşaat’ın ortaklarından biri olarak Türkiye’nin en büyük projesi GAP’ın kapsamı içindeki Atatürk Barajı ve Hidroelektrik Santrali’ni 120 ayda bitirmiş ve 2 milyar dolarlık maliyeti karşılamıştır.

Grubun 1994 senesinde kurulan gıda şirketi TFI TAB Gıda Yatırımları şemsiyesi altında Burger King, Popeyes, Arby’s, Sbarro ve Subway gibi 5 global ve Usta Dönerci, Usta Pideci, Amasya Et Ürünleri gibi 3 ulusal marka bulunmaktadır. TFI TAB Gıda Yatırımları bugün, Türkiye ve Çin başta olmak üzere 5 farklı coğrafyada 2.700’ü aşkın restoranla müşterilerine hizmet vermektedir.

Çin’de 2012 yılı itibarı ile Burger King markası ile yaklaşık 1.400 restaurant ve yaklaşık 20.000 çalışan ile hizmet vermekteyiz. Sadece üç yıl içinde BK China, Burger King'in kendi küresel operasyonel temel performans göstergelerine göre bir numaralı Burger King operatörü oldu.

TFI TAB Gıda Yatırımları aynı zamanda, temsil ettiği markalara ve üçüncü parti şirketlere hammadde, depolama, lojistik hizmeti sunan ekmek, et, patates fabrikaları, lojistik ve motosikletli dağıtım şirketlerinin de sahibidir.

Yine gıda yatırımları kapsamında, 2005 senesinde kurulan AtaSancak Acıpayam Tarım İşletmesi, Avrupa’nın en büyük çiğ süt ve damızlık üreticisi konumundadır. 2021 senesinde Milgo markasının kurulması ile birlikte katkısız, doğal süt ve süt ürünleri de bu işletmede üretilmektedir.

Grubun, Ata Holding çatısı altında ise teknoloji, finans, inşaat malzemeleri ve turizm gibi çeşitli sektörlerde de şirketleri bulunmaktadır. Ata Yatırım, Ata Portföy gibi şirketlerle finans, ATP (ATA Teknoloji Platformları – Bist 100) ile teknoloji, Entegre Harç, Ata GYO, Ata GMG (Ata Gayrimenkul Geliştirme) gibi şirketlerde inşaat ve inşaat malzemeleri, Arbeta şirketi ile turizm, Seraş şirketi ile hizmet sektörlerinde faaliyet göstermektedir.

ATP Teknoloji şirketi aynı zamanda Çin’de 2019 yılından itibaren operasyonuna devam ediyor.

Ata Grubu, ATP teknoloji şirketi altında kurduğu Girişim Sermayesi Şirketi ATP GYSO ile de yeni teknoloji ve servislere yatırımlar yapmaktadır.

Beşiktaş genel merkez binamızda hizmet veren grup şirketimizde değerlendirmek üzere Güvenlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

GENEL NİTELİKLER

  • Lise mezunu,
  • 5188 sayılı kanun ve uygulanmasına dair yönetmelikte belirtilen şartlara ve sertifikaya sahip,
  • Geçerli süresi olan Özel Güvenlik Kimlik Belgesine sahip,
  • Tercihen Beşiktaş bölgesinde veya yakın konumda ikamet eden,
  • Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek,
  • Orta düzeyde bilgisayar kullanma becerisi bulunan,
  • Etkin iletişim becerileri olan,
  • Ekip çalışmasına yatkın,

İŞ TANIMI

  •       Binaya gelen ziyaretçilerin kapı metal dedektöründen geçmesini temin eder,
  • ·     Ziyaretçileri gerekli durumlarda el dedektörü ile arayarak tehlike arz eden silah, bıçak, patlayıcı madde gibi zarar veren unsurları tespit eder,
  •       Gerekli gördüğü hallerde girişe izin vermez ve hemen yöneticisine bilgi verir,
  •       Şirket kural ve prosedürlerini öğrenir, uyar ve uyulmasını sağlar,
  •       Şirkete gelen malzeme giriş ve çıkışlarının takibini gerçekleştirir,
  •       Ana giriş, servis kapısı ve otopark kapı girişlerinin takibini sağlar,

·       

·        İlgili adayların başvurularını beklemekteyiz.

·       


Aday Kriterleri

En az 3 yıl tecrübeli
Lise(Mezun)
Yapıldı

Güvenlik Görevlisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Güvenlik Görevlisi Güvenlik Görevlisi Maaşları Güvenlik Görevlisi Nasıl Olunur? Güvenlik Görevlisi Nedir? Güvenlik Görevlisi İş İlanları

Gizli Firma

Neden Şirket Bilgileri Görünmüyor?

Bu şirket, bilgilerini gizli tutmayı tercih ediyor. Şirketle iletişime geçerek, paylaşılan bilgilerin doğru olduğunu teyit ettik. Başvurunun değerlendirilmesi halinde, şirket seninle gerekli bilgileri paylaşacaktır.

Güvenlik Görevlisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Güvenlik Görevlisi Güvenlik Görevlisi Maaşları Güvenlik Görevlisi Nasıl Olunur? Güvenlik Görevlisi Nedir? Güvenlik Görevlisi İş İlanları